tag:blogger.com,1999:blog-4362327597891805688.post2217383135235916447..comments2024-01-14T12:23:45.256+01:00Comments on Torkos Kuckó: Házi sárgabarack lekvárMónikahttp://www.blogger.com/profile/01662092773209432887noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4362327597891805688.post-46453070811885548462009-07-18T18:55:14.216+02:002009-07-18T18:55:14.216+02:00Köszönöm mindenkinek! :))Köszönöm mindenkinek! :))Mónikahttps://www.blogger.com/profile/01662092773209432887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4362327597891805688.post-3462820990275022022009-07-18T16:56:32.126+02:002009-07-18T16:56:32.126+02:00ügyes és minden elismerésem, én ezt a meggyel játs...ügyes és minden elismerésem, én ezt a meggyel játszottam el, de a vége az volt, hogy megérte:) lehet én is tele köpködtetem a konyhát:)Scofieldhttps://www.blogger.com/profile/16972081491431828709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4362327597891805688.post-43059265705791122142009-07-17T18:40:40.840+02:002009-07-17T18:40:40.840+02:00Szia!
Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelm...Szia!<br /><br />Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.<br /><br />Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog RSS-ét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.<br /><br />Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!<br /><br />Üdvözlettel:<br />Miner.huMiner.huhttps://www.blogger.com/profile/00940776012094943170noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4362327597891805688.post-15924129049268089352009-07-17T11:20:46.705+02:002009-07-17T11:20:46.705+02:00Szegény te, de biztos megéri!
Én tegnap vettem bar...Szegény te, de biztos megéri!<br />Én tegnap vettem barackot, 3kg-ot tisztán dzsemnek szánok belőle, de nem főztem be most, leturmixoltam(mert így helytakarékos), és betettem a fagyóba. Majd ha jobb lesz az idő kiveszem és megfőzöm. Máskor is csináltam ilyen huncutságot, nem árt a lekvárnak.Kiskuktahttps://www.blogger.com/profile/14216213502501323908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4362327597891805688.post-17036800847443593752009-07-17T10:55:34.582+02:002009-07-17T10:55:34.582+02:00Megéri!!! :)Megéri!!! :)Ancsikahttps://www.blogger.com/profile/04554028416440048679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4362327597891805688.post-11474627954392727132009-07-16T21:42:56.122+02:002009-07-16T21:42:56.122+02:00Hááát, dolgoztál eleget, Te szegény, akkor ma Neke...Hááát, dolgoztál eleget, Te szegény, akkor ma Neked sem kell altató ... :))<br />Viszont gyönyörű lett a lekvár!<br />A barackfoltot, ha még azelőtt bekened citromlével,mielőtt víz éri, akkor kijön a folt. Ha már víz érte,akkor lehet próbálkozni Vanish-sel, de az eredmény nem biztos. :)))Süti Bazárhttps://www.blogger.com/profile/18064781183351413381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4362327597891805688.post-54305250536660267332009-07-16T21:28:29.969+02:002009-07-16T21:28:29.969+02:00Nagyon szép a lekvárod, ilyen hőségben nem irigyel...Nagyon szép a lekvárod, ilyen hőségben nem irigyellek.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.com