Ezer meg egy éve nem jártam erre, egyszerűen nem készült mostanában újdonság a konyhában. Olyan "konyhakerülő" hangulatban tengetem napjaimat, másrészt hétvégente karate versenyre visszük Gergőt, a maradék egyszem vasárnap csak valami egyszerűre törekszem.
Ez a sült csirkecomb a kedvencünk. A combokat sóval és borssal fűszerezem beleteszem a tepsibe, 4-5 negyedekre vágott hagymát dugdosok a húsok közé. Fél óráig fólia alatt párolom, majd fólia nélkül ropogósra de nem szárazra sütöm. A hagyma nagyon különleges zamatot ad neki.
Nagyon gusztusos látvány! Legegyszerűbb receptek a legfinomabbak! :)
VálaszTörlésSzia MONIM!
VálaszTörlésRegen jottel es hianyoltalak!
"Jottem, lattam, csoooortam"!
Isteni fini lehet!!Kiprobalom a Te reciddel.
Tudtad e hogy en is karateztam es a gyerekek csoportban edzo voltam? Nem, mi! hihi
Azota egy oreg csaj lettem .En a Shotokan stilust "miveltem".
Szia es hozzal nekunk finomakat!
ILDIKO
Próbáljátok ki úgy, hogy hagyma helyett aszalt gyümölcsöket (sárgabarack, szilva, alma) szórtok köré. A gyümölcsökből kipárolgó zamatokat veszi át a husi. Isteni lessz!
VálaszTörlésNagyon jól néz ki.
VálaszTörlésFólia alatt félóráig,de hány fokon 180? 200 ?
VálaszTörlés