2010. május 17., hétfő

Fagylaltgép vásárlás előtt


Fagyigép vásárlás előtt állok és nagyon szeretném ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat. Nézegettem már a világhálón,de igazán tanácstalan vagyok a márkát, típust illetően. Akinek van, írjon nekem pár sort, talán megkönnyíti a választást. A képen látható Hauser most rendkívül jó árban kapható. Mit szóltok hozzá?
Köszönöm!

21 megjegyzés:

  1. Ez is olyan, aminek a tartálya kell, hogy a mélyhűtőben legyen?
    Mit igérnek, mit tud? Az enyém Bosch, de azt csak akkor tudom ajánlani, ha megvan hozzá a géped is. Én az enyémmel nagyon elégedett vagyok, és magával a ténnyel is, hogy megvettem. Remekül fogsz szórakozni, és kifogyhatatlan fagylaltozások várnak rád!:))
    Ha majd itt az idő, ezt mindenképpen olvasd el http://szepsegtar.blogspot.com/2009/07/nagy-fagylaltkeszitos-osszefoglalo.html
    És ne ijedj meg az elején, ha nem sikerül, ez házifagyi, soha nem lesz olyan krémes, mint a boltiak, illetve, ha megfagy, kemény lesz, mert semmilyen állományjavító fityfene nincs benne.
    Mennyiért adják most ezt a gépet?

    VálaszTörlés
  2. Jah, és nekem ilyenem van:
    http://szepsegtar.blogspot.com/2009/06/fagylaltgepet-vennek.html

    VálaszTörlés
  3. Szepyke! Most 7 ezer kb.
    Nem tudok még róla semmit. Igen a mélyhűtőben kell a tartályt tartani használat előtt.

    VálaszTörlés
  4. Nekem egy ősrégi (15 éves) Moulinex van. Még bírja a fagyikészítést, úgyhogy meg vagyok vele elégedve! :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem ugyanilyen van. Tavaly vettem majdnem ugyanennyiért. Teljesen elégedett vagyok vele. Elég nagy a tartály része, arra érdemes odafigyelni, hogy beférjen a mélyhűtődbe:D

    VálaszTörlés
  6. Én nagyon pórul jártam tavaly, a Vaterán vett fagyigéppel...itt a történetem:
    http://praktikaksokgyerekhez.blogspot.com/2009/07/nagy-az-en-banatom.html

    Azóta is rosszkedvűen gondolok rá...
    És azóta sincs fagyigépem, brühühühü...

    VálaszTörlés
  7. Hát igen erre lennék kíváncsi, hogy a tartály hány cm magas? Belefér e vajon a fagyasztómba?

    VálaszTörlés
  8. Szia! Én már kb. három hete nézegetek fagyigépeket. Gondolkoztam én is ezen a Hauseren, az Intersparban meg is nézegettem (Eurocenter), és ott lemértem: a tartály magassága kb. 12 cm. Bár én most inkább az egy picit nagyobb Delonghit szeretném, de azt még nem nagyon kapni, legalábbis nekem csak ígérgetik egyelőre :( Zsuzsi

    VálaszTörlés
  9. Mónika, szerintem nekem is ilyen van, a magassága 14 cm, most mértem le. Összehasonlítási alapom ugyan nincs, de tavaly jól működött. Egyetlen hátránya, hogy kisebb űrtartalmú, kevesebb fagyi fér bele, mint ami általában a közölt receptekben van, olyan 6 decinyi alapanyag a maximum. Van nálam 3 fagyi poszt, ott meg tudod nézni, miket készítettem benne.

    VálaszTörlés
  10. Mónika, nekem DeLonghim van, nagyon szeretem. Hasonló ahhoz, amit kinéztél, csak kicsit magasabb árfekvésű. 1,5 literes a tartálya, 14 cm magas.

    VálaszTörlés
  11. nekem is ilyen van. Szerintem minden rendben vele,nincs rá panaszom. most is épp a fagyóban ül. :-)

    VálaszTörlés
  12. szia, nekem is ilyen van, semmi bajom nincs vele:) és elég nagy a tartálya is, négy-öt-hat embernek elég egy adag belőle. most nem tudom az enyémet lemérni, de tényleg csak 12 vagy 14 cm magas? valahogy többnek érzem.

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm szépen lányok az infókat. Ez nagy segítség nekem.

    VálaszTörlés
  14. Mónika ! Nekem az egyik gépem ugyan ilyen. Szüken mérve 13 - 14 cm a tartály magassága, ami azt jelenti, hogy legalább 15 cm hely kell legyen, hogy beférjen. Én is tavaly vettem, de nekem nem volt vele szerencsém, most is szervizben van. Persze lehet, hogy ez egy a sok ezer közül. Sajnos kifolyt belőle a desztillált viz. Ha megveszed egyet ajánlhatok, hogy mosogatógépben ne most. Elképzelhető, hogy az enyémnek ez lett a prob lémája. Egyébként nagyon könnyen lehet vele fagyit késziteni. S még egy jó dolog is. Ha a Hausernél vásárolod, akkor neten keresztül meg tudod hosszabbitani a szavatossági idejét egy évvel. Azért ez se semmi. Sok sikert hozzá. Viki

    VálaszTörlés
  15. Bocsánat, hogy folytatom, de ne riasszon el az én történetem ezzel a géppel, mert -gondolom én, hogy nálunk tényleg a mosogatógép tette be neki a kaput :) S javitanék: Nem feltétlen kell a Hausernél vásárolnod, de a számlaszám alapján a Hauser weboldalán meg tudod hosszabbitani az egy éves jótállást még egy évvel, igy 2 év garanciád lesz rá. Bocsi, hogy ujra irtam, de azt hiszem igy érthetőbb.

    VálaszTörlés
  16. Én is akarok venni de én a Cora-ba néztem ki holnaptól akciós lesz egy Clatronic fagyigép.

    VálaszTörlés
  17. http://www.magicice.hu/index.php?page=3

    Én itt nézelődnék, mert itt van rá garancia
    üdv dodreka

    VálaszTörlés
  18. Segítséget kérnék ha lehet!

    Elsőnek málna fagyit csináltam aztán csokifagyit és nem fagyott meg pedig kb 15 órát fagyasztottam.. Miért nem fagy meg?

    VálaszTörlés
  19. Én ma vettem eggyet Hausert, fagyi porból csináltam és nagyon jó, ajánlom mindenkinek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanilyen Hauserem va, Nekem sajnos az első, a receptkönyv szerint készített fagyi nem sikerült, nagyon lágy lett.Milyen porból készítetted?
      Bárki aki olvassa:Osszátok meg velem hogyan használjátoka gépet és a bevált receptet!?

      Törlés
  20. Nagyon köszönöm az infókat!
    Fel oldódott a félszem!
    Hétfőn hozza a futár, de ezen kívül, még sehol nem láttam véleményt.
    Még egyszer köszönöm!

    VálaszTörlés