2012. november 25., vasárnap

A legfinomabb sült csirke



















Ezer meg egy éve nem jártam erre, egyszerűen nem készült mostanában újdonság a konyhában. Olyan "konyhakerülő" hangulatban tengetem napjaimat, másrészt hétvégente karate versenyre visszük Gergőt, a maradék egyszem vasárnap csak valami egyszerűre törekszem. 
Ez a sült csirkecomb a kedvencünk. A combokat sóval és borssal fűszerezem beleteszem a tepsibe, 4-5 negyedekre vágott hagymát dugdosok a húsok közé. Fél óráig fólia alatt párolom, majd fólia nélkül ropogósra de nem szárazra sütöm. A hagyma nagyon különleges zamatot ad neki. 

5 megjegyzés:

  1. Nagyon gusztusos látvány! Legegyszerűbb receptek a legfinomabbak! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia MONIM!
    Regen jottel es hianyoltalak!
    "Jottem, lattam, csoooortam"!
    Isteni fini lehet!!Kiprobalom a Te reciddel.
    Tudtad e hogy en is karateztam es a gyerekek csoportban edzo voltam? Nem, mi! hihi
    Azota egy oreg csaj lettem .En a Shotokan stilust "miveltem".
    Szia es hozzal nekunk finomakat!
    ILDIKO

    VálaszTörlés
  3. Próbáljátok ki úgy, hogy hagyma helyett aszalt gyümölcsöket (sárgabarack, szilva, alma) szórtok köré. A gyümölcsökből kipárolgó zamatokat veszi át a husi. Isteni lessz!

    VálaszTörlés
  4. Fólia alatt félóráig,de hány fokon 180? 200 ?

    VálaszTörlés