Hozzávalók:
16 dkg liszt
12 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
3 tojás
2 ek rum
fél sütőpor
1 mokkáskanál szódabikarbóna
15-20 dkg mazsola, dió, csoki stb vegyesen.
Elkészítés:
A rámát habosra keverjük a porcukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját. Beletesszük a rumot, vaníliás cukrot és a sütőporos, szódabikarbónás lisztet. Végezetül lazán hozzávegyítjük a tojások felvert fehérjét és a gyümölcsöket. Formába öntjük és 180 fokon kb 50 percig ( tűpróbáig ) sütjük.
Egy őzgerinc formába elég ez a mennyiség.
Nagyon szép. Kedveljük mi is!:)
VálaszTörlésFehércsokival, imádom! :) Nagyon jól néz ki és mennyire szeretem!
VálaszTörlésCsodásan néz ki
VálaszTörlés