Olcsó volt az eper, igaz hátránya, hogy nem hazai még, de azért az illúzió ott volt. Olyan édességet akartam,ami könnyű, gyümölcsös és mindenki szereti. Így esett a választásom a joghurtra. Annyi a rafinéria a dologban, hogy a joghurtot néhány órán át lecsöpögtettem, hogy jó sűrű és krémes legyen. 1 liter natur joghurtból 4 pohár deszert lett. 2 perc alatt lapátolták be.
Hozzávalók 4 személyre:1 liter joghurt 2-3 órán át lecsepegtetve
ízlés szerint porcukor
30 dkg eper
cukor
Elkészítés:
Az epret kevés cukor társaságában kicsit felfőzöm,majd leturmixolom. Ennyi tulajdonképpen , mert utána már csak a tetszés szerinti rétegezés van hátra.
Isteni!
Nagyon guszta desszert! Én is bedőltem az olcsó epernek, az illata nagyon jó, de az íze még... hogy is mondjam, nem az igazi. Remélhetőleg a hazaira se kell már sokat várni
VálaszTörlésHű azt hiszem ez lehetne az uzsonnám. Csodás
VálaszTörlésNagyon jól néz ki, én is belapátolnám! :)
VálaszTörlésÉn is bízok a hazai eper megjelenésében.
VálaszTörlésNagyon szép desszert!
Ha van időd Móni nézz be hozzám!
Boldog névnapot kívánok!!!!! :)
VálaszTörlés