2009. november 4., szerda

Rozmaringos csirke sütőtökös krumplipürével




Nagyon szeretjük a sült csirkét. Mindenki, de Gergőnek különösen nagy kedvence. Gyakran kerül az asztalra nálunk. Amióta kipróbáltuk rozmaringgal sütve, csak így készítem. Különösen finom mellé a sült répa, nemcsak zsenge korában , hanem ilyenkor is. Ami újdonság volt most, az a sütőtökös krumplipüré. Tényleg különleges volt és ízletes. Garantálom, hogy azok is megeszik, akik amúgy nem szeretik a sült tököt. Ezt úgy készítettem, hogy egy kisebb töknek a felét megsütöttem, kikapartam a héjából, majd habosra kavartam a krumplipürével. A krumplipürét én mindíg forró tejjel és vajjal töröm össze.

5 megjegyzés:

  1. Móni ez így együtt jöhet nekem is! Gyönyörű színe lett a töktől!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett a püré színe! És a többivel együtt nagyon fincsi lehetett!

    VálaszTörlés