Szerintem a krémlevesek csodálatosak. Elkészítésük egyszerű, gyors. Laktató finomságok, amelyekhez a zöldségek, gyümölcsök széles palettája felhasználható. Ha már tele van a fagyasztónk maradék húslevessel, akkor azzal hígitsuk, de nálam nem szentségtörés, ha éppen húsleves kockát használok erre a célra.
Hozzávalók:
1/2kg brokkoli
1/2 liter húsleves
3 dl tejszín
bors
Elkészítés:
A brokkolit annyi vízben, ami ellepi puhára főzöm. Botmixerrel pépesítem, majd hozzáöntöm a húslevest és az 1 ek étkezési keményítővel elhabart tejszínt.
Kész.
Pirított kenyérkockával szeretjük.
Mónika! Te egy Isten vagy! Éppen böngészgetek a diétámhoz valami finomságokat holnapra. Óriási öröm, hogy bekukkantottam Hozzád. Holnap ez lesz az ebédünk. Majd a tejszínnel kicsit csínyán bánok:)
VálaszTörlésNálunk kerül bele 2-3 szem krumpli is, nagyon finom!
VálaszTörlésGuszta!:-))Képzeld,pont én is ezt készítettem a maradék húslevesből.Csak annyi a különbség,hogy lisztet tettem.:-))
VálaszTörlésMónika! elkészült ! Istenien sikerült. Köszönöm Neked.
VálaszTörlésKellemes Húsvétot kívánok!:-))
VálaszTörlésÁldott, békés húsvétot Neked és a szeretteidnek!
VálaszTörlésKellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok neked és egész családodnak!
VálaszTörlésKellemes húsvéti ünnepet!! :)
VálaszTörlés