Hétvégén grilleztünk, persze csak az asztali sütő került elő. Én nagyon szeretem. Pácolt csirkemell és császárhús süldögélt boldogan, alul sajt olvadozott. Görög saláta készült hozzá, egy jókora tállal. A paradicsommal elégedetlen voltam, olyan halovány színű volt, az íze semmi. A feta azért dobott rajta.
Én így csinálom:
Egy fej jégsalátát csíkokra vágok , majd hozzákeverek 3-4 darab felszeletelt paradicsomot, 2 fej lilahagymát, 1 fél kígyó uborkát. Az öntethez összekeverek 1/2 dl olíva olajat őrölt borssal, 1 teáskanál oregánóval, sóval. Az öntetet tálalás előtt öntöm a zöldségekhez. Tetejére feta sajtot kockázok. Mi az olajbogyót nem szeretjük.
Legnagyobb saláta kedvencem!Nekem jöhet az olajbogyó is!:-)
VálaszTörlésNagyon szeretem
VálaszTörlésNagyon fincsinek néz ki!:-))
VálaszTörlésImádom! Bogyóstul-mindenestül. :)
VálaszTörlésÉn ilyenkor télen cherry paradicsomot szoktam venni, annak van (némi) íze a többihez viszonyítva, szerintem próbáld ki, ha legközelebb ilyesmit készítenél. :)