2011. február 27., vasárnap

Sütőkeret és krémesA krémes receptjét már egyszer posztoltam, ma csak a sütőkeret miatt teszem fel újra. A héten megvásároltam a sütőkeretet. Eredetileg én keretes tepsit szerettem volna venni, de mindig sajnáltam rá az 5 ezer forintot. Örültem, hogy harmad áron kaptam keretet. Hát én most nem fogok dicshimnuszokat zengedezni, egyszerűen csak azt mondanám, átmeneti megoldásnak megfelel. Az egyetlen és legnagyobb problémám vele, hogy szétcsúszik a keret, amikor beletettem a krémet, ki kellett támasztanom mind a 4 oldalról, amíg megszilárdult. Nem lehet stabilan rögzíteni. Persze nem dobom a sutba, mert így kitámasztva azért működik. :)))

14 megjegyzés:

 1. Imádom, lehidalok milyen szép lett

  VálaszTörlés
 2. Móni, nagyon szép lett a krémes!:)

  ha az Aldis keretet vetted, akkor harapófogóval meg kell kicsit szorítani a fülecskéket, és sokkal jobb lesz; nálunk bejött, férjuram ötlete volt.

  VálaszTörlés
 3. A krémesed gyönyörű!!! Én is azt akartam írni amit Kata, megkell szorítani kicsit harapófogóval, és semmi problémád nem lesz vele utána!

  VálaszTörlés
 4. Szép lett nagyon! Nekem bevált a keret.
  Vettél mást is Móni?

  VálaszTörlés
 5. Hogy Te mit muvelsz velem mindig, ez fantasztikus! Itt nincs am cukraszda hogy atszaladjak venni egy szeletket! :))
  Nyitom az ablakot! :))))))))))))))

  VálaszTörlés
 6. Csodálatos lett a krémesed!!!

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm a dicsérő szavakat!
  Kata, Kiskukta jó ölet, hogy nem jutott eszembe?
  Mary! Mást nem vettem, bár lett volna mit, csak épp most "kedvem" nem volt. :))

  VálaszTörlés
 8. Én is vettem sütőkeretet :-)

  A krémesed gyönyörű!!!

  VálaszTörlés
 9. Nálunk nincs Aldi, de nekem is sikerült azért kapnom. Egyik kedves ismerősöm megvette és elpostázta. Én is egy ilyet és egy kereket vettem. Éreztem én, hogy a kerekkel kell kezdeni a próbát. A szögletes nyeklik-nyaklik, de akkor ezek szerint kell egy harapófogó hozzá. A kerekkel viszont semmi baj nincs

  Mónika ! A krémesed viszont csodálatos. Mit gondolsz, hogy a sajátkészítésű levelestésztám megfelelne alapnak ? - ha igen, akkor elképzelhető, hogy hamarosan kipróbálom.

  VálaszTörlés
 10. Viki! Ha van időm én is saját készítésű lapot csinálok. :))

  VálaszTörlés