2011. július 5., kedd

Molly lefekvéshez készül

 Az úgy szokott lenni, hogy este fél 11 körül Molly leül a szoba közepére és onnan fixíroz bennünket és az ágyat. Ilyenkor szoktunk megágyazni. Eleinte nagyon visszahúzódó és szerény volt, megvárta amíg mi lefekszünk, kikapcsoljuk a tévét és elalszunk. Mostanában már nem vár semmire, ő az első, amint kirakom az ágyneműt behelyezkedik az ágy végébe. A lábamnál csucsukál. Reggel többször ellenőrzi, hogy felkeltem e már. Ha én felkelek, ő még tovább basáskodik a paplan tetején.

9 megjegyzés:

  1. Annyira édes.Az enyém is velem alszik.de ő velem kell.és ha ő kell előbb .akkor addig nem hagy békén még fel nem kellek.
    Imádni valók.:)

    VálaszTörlés
  2. Ez egy tündér kis kutya. Ó de jó lenne megsimogatni!

    VálaszTörlés
  3. Jaj de édes lett Molly! Hát ez a helyzet nálunk is nagyon ismerős, azzal a változattal, ha én reggel felkelek és kimegyek arra a kis helyre, akkor gyorsan a párnámon helyezi el magát. Én meg elvándorlok a másik szobába, ha netán még aludni szeretnék :) Imádni valóak.

    VálaszTörlés
  4. Pillantások itt is vannak...:D Az előre elszánt, elhatározott szabályokat olyan természetességel rúgják fel! :) Mármint a végén már nekünk természetes :D

    *szinténállatbolond*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó dolga van ennek a kutyuskának! Édes pofikája van! Nálunk is úgy vannak kezelve az állatok / egy cicu, egy kutyi / mint ha gyerekek lennének..

    VálaszTörlés
  6. Nálunk is Falatka ébreszt bennünket, soha nem aludtunk egy ágyban,de a hálószobánkban van az ágya, és amíg pici volt mindig odavettük hajnalban magunkhoz és boldogan aludtunk tovább együtt. Most már reggel ő ébreszt, feltámaszkodik az ágyamra és nyalogatja a kezem, egy tündér kiskutya, imádjuk:-)))))

    VálaszTörlés
  7. Már nincs kutyusom, de egy ilyen csodás lenne. Jelenleg cica vigasztal.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon aranyos!
    Tetszik a blogod, rendszeres olvasód lettem, a 200. Gratulálok!
    Üdv: Zsófi

    VálaszTörlés