2009. május 8., péntek

Svédgomba és hússaláta




A gazdasági válság mellettünk sem megy el észrevétlenül. Igyekszem takarékos konyhát vezetni. Maradékot nem dobunk ki, vagy megy a fagyasztóba, vagy összetevője lesz egy gyors vacsorának. Így volt ez ma is. 2 napos grillcsirkemell, 2 szál sárgarépa,1 alma, menzai ebédről megmaradt narancs, némi krumpli. Tökéletes hússaláta, természetesen házi majonézből készült tartárral. Fél kiló csiperkét vettem a svéd gombához, kellett hozzá egy kis doboz paradicsompüré, hagyma, és fűszerek. Nem bírtuk kivárni, hogy kihűljön. Bőséges vacsora volt, puha zsemlével és ami a lényeg: van maradék. Nem dobjuk ki! Holnap jó lesz ebédre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése