2009. október 20., kedd

Palacsinta torta






Vasárnap az ember lányára rájön ám a süthetnék. Mert ha ebéd után azonnal nem is, de 3 óra tájékán már zörögnek a gyerkőcök a konyhában, hogy hol rejtegetem a finomságokat. Valami diós, valami csokis. Ez volt az én vágyam. Mi sem egyszerűbb. Sütöttem 20 palacsintát és cukros dióval, csokipudinggal, barack lekvárral váltogatva építettem egy tortát. Nagyon finom lett. A párom állandóan azzal macerál, hogy én halálra akarom őt etetni. :))

8 megjegyzés:

  1. Húúúúúúú...

    Én is jelentkezek egy szeletért :-)

    VálaszTörlés
  2. Hát, ez nekem csak akkor jönne össze, ha valahol messze ki tudnék sütni annyi palacsintát, amiből meg is marad annyi, hogy ilyet csináljak... Nálunk úgy jönnek még a szomszédok is a palacsinta "szagra",mintha hangosbemondóba mondtam volna be, hogy mit sütök...

    VálaszTörlés
  3. Ez ám a furmányos módja a férj eltávolításnak, lenyomozhatatlan :D

    VálaszTörlés
  4. Móni ez jó ötlet volt, nálunk már ebéd előtt kérdezik,hogy mi lesz a finomság??

    VálaszTörlés
  5. Mónika! Én már sütöttem -egy majdnem válóperes- kenyeret. Lehet Nálad a palacsinta lesz az oka :):) De ne izgulj, amig az Apjukok ilyet mondanak, addig nincs baj, ők vágynak az édességre a legjobban. Nagyon guszti a palacsintád, nekem is jöhetne most egy szelet :)

    VálaszTörlés
  6. Finom,finom:-))
    Nekem is mindig mondja az uram,hogy miattam van pocakja,de én meg mindig mondom,hogy nem kéne fél tepsi diós kevertet bevágni úgy,hogy nem is szereti a diót.Mi lenne,ha szeretné?:-))

    VálaszTörlés