2009. július 30., csütörtök

Nektarin krémleves 2 in 1


Többször is elkészítettem már ezt a krémlevest, Trinity blogján fedeztem fel, aki tudomásom szerint Vikinél látta az eredetit. Én annyit módosítottam a recepten, hogy a fehérbor helyett vizet tettem bele. Egyszerűen nem volt itthon fehérborunk. A tálalás ötletére egy ezeréves Tina magazinban bukkantam. Így egy gombóc tejberizzsel abszolút laktató, a lányom és én nem ettünk második fogást. Jól behűtve fogyasztottuk. Sem a tejberizst, sem magát a levest nem csináltam túl édesre, olyan "szolíd" lett.

5 megjegyzés:

  1. Nagy ötlet tejberizzsel!! Szuper! És nagyon szép is! :-))

    VálaszTörlés
  2. Ó, ez a tejberizs ez szuper!!!!Meg van véve az ötlet-köszi!!!!
    Én is ellennék mostanában ilyen leveseken...

    VálaszTörlés
  3. Jaj, de finom lehet, nagyon guszta, a tejberizses megoldás nekem is nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. Ez a tejberízs ötlete nekem is nagyon bejön, ezt még kipróbálom lánykáimon, hátha így megennék a gyümölcslevest!

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok!
    Tényleg fincsi!

    VálaszTörlés