Többször is elkészítettem már ezt a krémlevest, Trinity blogján fedeztem fel, aki tudomásom szerint Vikinél látta az eredetit. Én annyit módosítottam a recepten, hogy a fehérbor helyett vizet tettem bele. Egyszerűen nem volt itthon fehérborunk. A tálalás ötletére egy ezeréves Tina magazinban bukkantam. Így egy gombóc tejberizzsel abszolút laktató, a lányom és én nem ettünk második fogást. Jól behűtve fogyasztottuk. Sem a tejberizst, sem magát a levest nem csináltam túl édesre, olyan "szolíd" lett.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagy ötlet tejberizzsel!! Szuper! És nagyon szép is! :-))
VálaszTörlésÓ, ez a tejberizs ez szuper!!!!Meg van véve az ötlet-köszi!!!!
VálaszTörlésÉn is ellennék mostanában ilyen leveseken...
Jaj, de finom lehet, nagyon guszta, a tejberizses megoldás nekem is nagyon tetszik! :)
VálaszTörlésEz a tejberízs ötlete nekem is nagyon bejön, ezt még kipróbálom lánykáimon, hátha így megennék a gyümölcslevest!
VálaszTörlésKöszi lányok!
VálaszTörlésTényleg fincsi!